Recomanacions per elevar els nens en els consells d'un psicòleg

Creació de nens: una pregunta molt seriosa. Pocs de qui dels pares és el talent de l'educador i el mentor i un amic alhora. Per això, sovint és que els pares i els nens no s'escolten i no ho entenguin. Per això, és tan important que cadascun dels pares obtingui les recomanacions bàsiques per elevar els nens d'un psicòleg competent i del professor.

Un error comú dels pares és que el seu propi fill és una continuació de la seva pròpia ya. Des d'aquí hi ha un rebuig de la individualitat del nen, que es posa a partir del moment de la concepció. Després de tot, el nen no és només la individualitat de la genètica, sinó també la psicologia, la ment, la visió del món, que es convertirà en el fonamental en la seva vida: tot és individualment. Per tant, els pares han d'aprendre a prendre el seu fill exactament el que és.

Aprendre a veure-hi els punts forts, posar-los a la fundació de la criança del nadó: aquesta és la tasca dels pares.

El nen ha de saber i sentir que ets cert en el teu amor per ell que en qualsevol situació podrà confiar en el seu suport i amor. El primer que els nens no perdonen és una traïció, quan el pare, intentant ocultar els costos de l'educació, manejar la seva incapacitat per manejar el seu fill, una falta d'atenció a ell, acusa el seu nadó en tots els pecats.

Els pares han de ser consistents en la creació de nens. La mare i els papers o pares i avis no han de ser en una família de Tanya-Puster, que "parla" un nen en parts, que li permeti alguna cosa, llavors ho va prohibir.

Per separat, és necessari que els pares sàpiguen sobre el càstig, que hauria de ser significatiu, complir amb el delicte menor del nen, i no l'ambient del pare. Cal condemnar el propi delicte, i no el seu nadó. Parleu que el nen no és "és dolent", però "ets bo, però no ho vaig fer, no m'agrada el que vau fer". Així, el nen sabrà que és estimat, però mala conducta, perfecte per ell, indigne i ho fa és tan impossible.

És una llàstima que els preparatius psicològics per a aquest pas responsable que augmentin un nen no es desenvolupin al nostre país. Després de tot, molts dels pares són conscients dels passos equivocats que realitzen, aixecant el seu nadó. Però, com fer-ho bé: es tracta d'una pregunta, la resposta a la qual és molt difícil de trobar pel vostre compte. Per tant, cal assessorar a tots els pares, i que ja han celebrat i només reunint pares - per llegir el consell de psicòlegs, treballs clàssics dedicats als temes d'educació. mostbet apuestas deportivas

b21c93d431eb3faef0efce6473601518