Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SÈRBIA-ALBÀNIA
Enfrontaments al partit Sèrbia-Albània

Era la primera visita de la selecció de futbol d’Albània a Belgrad des de 1967 però el partit es va suspendre pels incidents al camp que tenien com a rerefons la independència de Kosovo després de la Guerra dels Balcans.

15/10/2014 Internacional
Ahir al mig del partit de futbol que va enfrontar la selecció de Sèrbia i Albània (on juguen set jugadors nascuts a Kosovo) per les Eliminatòries de l'Eurocopa 2016, un dron va sobrevolar el camp de joc amb una bandera albanesa dins d'un mapa i una referència al conflicte (autòctons, deia).

El defensor de l'equip local, Aleksandar Mitrovic, va agafar la bandera al vol i la va baixar, generant una baralla al camp entre els jugadors, que es va traslladar a les tribunes, on els seguidors locals van encendre bengales i van arribar a saltar al camp. L'àrbitre britànic Martin Atkinson va haver de suspendre el partit als 43 minuts del primer temps.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid