Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Tot a punt pel festival "Salvem sa Ràpita - Tot està en joc" a l'Auditorium de Palma

La cadena humana de dia 29A va marcar l'inici d'una reacció ciutadana contra el retorn de les velles polítiques destructives del territori i dels valors naturals.

06/09/2012 Territori
Una gran diversitat d'artistes es donaran avui per salvar sa Ràpita Una gran diversitat d'artistes es donaran avui per salvar sa Ràpita

Avui a les 20.30h a l'Auditorium de Palma tindrà lloc el festival "Salvem sa Ràpita - Tot està en Joc" per reforçar i contribuir a les campanyes de protecció del territori, singularitzades en l’espai emblemàtic de Sa Ràpita, i dinamitzar la mobilització social iniciada a partir de la cadena/marea humana del 29 d’abril.

L'acte organitzat pel Grup Balear d'Ornitologia i defensa de la Naturalesa (GOB) ha rebut aquests dies nombroses adhesions i ha aplegat una gran diversitat de músics i artistes de Mallorca que posen el seu talent a disposició d'una causa comuna, la de preservar el nostre futur, singularitzat en un espai únic com és sa Ràpita. La varietat d’estils, trajectòria i projecció dels diferents músics i artistes que conformen el cartell del Festival són un reflex de la diversitat de persones que s’oposen a aquesta nova agressió a un espai natural.

Cartell de luxe

El festival, que serà conduit per l’actor Toni Gomila, comptarà també amb la presència dels glosadors Maribel Servera i Macià Ferrer i amb l’actuació de Leo Bassi, Antònia Font, Capel·la, Carlos Garrido, Dr. Martín Clavo, Hyde XXI, L.A.(acústic), L’equilibriste, Ocults, Son and the holy ghosts, Sterlin, Vacobou i Wonderbrass.

Amb ells, segons els organitzadors, Mallorca alçarà la veu contra aquest projecte i gaudirà d’un espectacle únic amb la força de la reivindicació de la protecció del territori i la qualitat dels artistes. Aquest espectacle, que combina art, música i compromís, generarà un abans i un després en la lluita per a la preservació del territori i del futur.

Reforçar i contribuir a les campanyes de protecció del territori del GOB

Els fons obtenguts amb la venda de les entrades es destinaran a reforçar i contribuir a les campanyes de protecció del territori del GOB, singularitzades en l’espai emblemàtic de sa Ràpita.

Els impulsors treballen en diferents línies d’acció. En primer lloc, la difusió i posada en valor dels aspectes naturals de la zona. Un grup de naturalistes treballa en profunditat els valors naturals de la zona que justifiquen la seva protecció i manteniment.

En segon lloc, una campanya informativa adreçada als mitjans de comunicació locals, nacionals i internacionals, als quals proporcionarà informació de manera periòdica.

En tercer lloc, una campanya d'adhesions d'entitats conservacionistes d'àmbit estatal i internacional, com ara Greenpeace, SEO, WWF, Ecologistas en Acción, Amics de la Terra, Surfrider internacional i Fundació Global Nature.

En quart lloc, una campanya d’informació adreçada als turistes a l’Aeroport de Son Sant Joan i i de ciberacció internacional a través de la web del GOB.

En cinquè lloc, una campanya jurídica per fer front a les tramitacions administratives irregulars.

En sisè lloc, el seguiment de la tramitació administrativa del projecte (al·legacions, recursos, assistència a comitès tècnics urbanístics i ambientals).

I, per últim, accions de denúncia, difusió i mobilització social, mitjançant el suport a la Plataforma local Salvem sa Ràpita i la coordinació i organització del pFestival "Salvem sa Ràpita-Tot està en Joc".

 

 

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid