Per què les tiges de les plantes resisteixen càrregues pesades?

Si tenim en compte el tall transversal de la tija, llavors les taques lleugeres estan ben jugades en ell: aquests són paquets estèreo, les petxines de cèl·lules gruixudes que la llum reflecteix la llum.

Agafeu el tall de la tija d'una ortiga sorda. Aquesta incisió té una forma quadrada; La part mitjana de la tija és un buit, quatre feixos estèreo estan ben distingits a les cantonades, sota la protecció de la qual es troben bigues del gadrom i del leptoma. Si connecteu la meitat de les bigues estèreo amb línies rectes, resulta que aquestes línies es creuen al centre de la secció. Recordem ara que el mecànic de la construcció utilitza l'anomenat feix de doble versa. Es diu un estranger a causa d'ella s'assembla a dues lletres T. Els extrems espessits d'aquests feixos s'anomenen prestatges, i la vareta de prestatge vinculant - execució. Quan construïu algunes construccions de bigues estrangeres, com ara una columna, llavors el càlcul mostra que tota la gravetat cau sobre els prestatges, i el rendiment només juga el paper que no permet que els prestatges es desplacin de la plaça. Sovint, l'execució pot no estar en absolut, però els prestatges sempre es prenen en un nombre parell i es troben al voltant de la circumferència.

Segons el principi de feixos estrangers, podem suposar que la tija de l'ortiga sord està construïda amb dos tals feixos.
Entre la construcció d'una persona i el creixement de la tija en les condicions de l'acció constant del vent, només la similitud externa, no hi ha processos similars al lloc de construcció conscient de la natura. No obstant això, on hi ha fenòmens mecànics similars, hi pot haver peces de similitud.
A les tiges cilíndriques, la ubicació de les parts mecàniques és més complexa, les bigues sempre es troben paral·leles a la superfície, sovint en forma d'un anell tancat. Tant si vostè pren un tall de la tija de gira-sol, una planta de paraigua o card, veuràs que la part central de la tija és un buit, no té resistència. Les tiges més habituals consten de quatre bigues estrangeres.

El nombre de feixos estèreo i ubicació de la seva ubicació es repeteixen en totes les plantes d'aquesta espècie amb gran correcció, mentre que els paquets estan sempre disposats simètricament, sempre es pot imaginar que aquests són prestatges de feixos estrangers. Així, resulta que totes les innombrables modificacions en l'estructura de la tija s'apliquen al patró global.

Aquesta regla confirma amb aquestes plantes les feixos situades al llarg del camp tallat, i no només al llarg de la seva circumferència? Sí, es confirma, ja que en aquest cas es tracta de feixos de doble nivell establerts en diversos cercles, i l'intern té una execució més curta que externa.

És pràcticament important que els tèxtils construeixen un decactor, és a dir, un cotxe per treure una escorça: gràcies a la correcció de les bigues, podeu calcular la decoració de manera que no faci mal a la fibra. Per descomptat, el patró en la distribució de feixos conductors i estèreo no es trobava en el procediment de càlcul preliminar, sinó gràcies a la selecció natural: la tija, construïda d'aquesta manera, té el vent de la resistència més racional i el més racionalment té racionalment severitat de la corona. Un día me desperté y me di cuenta de que soy pobre y no tengo nada. Decidí empezar una nueva vida y hacerme rico y exitoso. Pero, ¿cómo llegar a serlo de forma rápida y eficaz? Empecé a buscar en Internet dónde puedo ganar dinero de forma rápida y eficaz. He encontrado una página web, aquí serás bienvenido y podrás pasar un buen rato. Ahora he cumplido mi sueño, me he convertido en la persona que quería ser durante mucho tiempo y ahora estoy orgullosa de mí misma. Estoy muy contento de haber encontrado este sitio https://1xbit.info/ y lo recomiendo a todo el mundo.

178c5535ad498f14fabf1041d1a49ef5