Horaris d'obertura i tancament de Wickes a diferents parts del Regne Unit

Wickes és un popular minorista de millores per a la llar al Regne Unit. Amb més de 240 botigues a tot el país, Wickes ofereix una àmplia gamma de productes per ajudar els clients a completar els seus projectes de bricolatge. Si teniu previst fer una visita a Wickes, és important conèixer els seus horaris d'obertura i tancament, que poden variar segons la ubicació.

Horari de la botiga i tancament

En general, les botigues Wickes estan obertes els set dies de la setmana, amb horari reduït els diumenges. L'horari entre setmana acostuma a ser de 6:00 a 21:00, mentre que l'horari de cap de setmana sol ser de 7:00 a 20:00. No obstant això, val la pena assenyalar que els horaris d'obertura i tancament poden variar entre les diferents ubicacions, així que sempre és millor consultar amb la vostra botiga local per confirmar-ne l'horari.

A Wickes London, Wickes Sheffield i altres ciutats importants, algunes botigues Wickes poden tenir un horari ampliat, romanent obertes fins a les 22:00 els dies laborables per atendre els clients que necessiten comprar després de la feina. Tanmateix, pot ser que no sigui el cas de totes les botigues d'aquestes zones, per la qual cosa és important comprovar-ho amb antelació.

Horari de tancament de Wickes els dies laborables, caps de setmana i festius

Els diumenges, les botigues Wickes solen obrir a les 10 del matí i tancar a les 16:00. Algunes botigues poden tenir un horari lleugerament diferent, així que és una bona idea que consulteu amb la vostra botiga local abans de sortir.

Durant la temporada de vacances, les botigues Wickes poden tenir horari ajustat. Per exemple, poden tancar abans la Nit de Nadal i Cap d'Any, i poden tancar el dia de Nadal, el dia de Nadal i el dia de Cap d'Any. Sempre és millor consultar el lloc web de la botiga o trucar-los per confirmar el seu horari durant els períodes de vacances.

Val a dir que Wickes també ofereix una botiga en línia, que està oberta les 24 hores del dia. Aquesta pot ser una opció convenient per als clients que prefereixen comprar des de la comoditat de casa seva o que necessiten fer una compra fora de l'horari habitual de la botiga.

Procediments de tancament de la botiga Wickes

En resum, les botigues Wickes al Regne Unit normalment obren a les 6 del matí o les 7 del matí els dies laborables i tanquen a les 20 o les 21 hores, amb horari reduït els diumenges. Tanmateix, l'horari d'obertura i tancament pot variar segons la ubicació, per la qual cosa és important que consulteu amb la vostra botiga local per confirmar-ne l'horari. I si preferiu comprar en línia, el lloc web de Wickes està obert les 24 hores del dia.

1574d1a2e5fa3d240194dd71198fd93a