Accessoris bàsics per dibuixar

La pintura és la forma més senzilla, però també la més eficaç de decorar i protegir parets, sostres i altres elements decoratius, així com diversos articles per a la llar. Garantir que l'habitació tingui un aspecte atractiu, s'ajusti al concepte de disseny i estigui protegida de factors externs. Tanmateix, l'aplicació de pintura no pot tenir èxit sense l'ús d'accessoris bàsics de pintura.Què he de recollir abans de pintar?
Abans de pintar, heu de recollir algunes eines bàsiques. Els accessoris de pintura necessaris inclouran els necessaris per a la preparació adequada de la base i la protecció d'altres elements de la contaminació de la pintura, així com útils durant la pintura mateixa. Quan es tracta d'equips que permeten netejar i anivellar parets o sostres, segons el seu estat, les paletes poden ser útils per aplicar més guix o revestiment d'acabat que falten, plomes per anivellar la superfície i espàtules més petites per omplir esquerdes. És possible que també necessiteu rascadors per eliminar la pintura antiga i, si pinteu fusta o metalls, paper de vidre de diferents gradacions. Per protegir terres, finestres i marcs de finestres o mobles en una habitació pintada, val la pena comprar un film de pintura. Les cintes emmascaradores són útils per emmascarar marcs, equips elèctrics o escalfadors. Normalment, no es pot prescindir d'utilitzar raspalls que també us permetin netejar les parets.Quines eines funcionaran en dibuixar?
La pintura de grans superfícies es pot facilitar mitjançant l'ús de rodets de pintura. Consisteixen en un mànec i un corró fets d'un material que absorbeix la pintura i permet transferir-la a la superfície a pintar. Segons el tipus de pintura, poden ser necessaris rodets amb corró d'esponja, dissenyats per a pintures a base de dissolvents, o amb niló o pelusa natural per a pintures a base d'aigua. Depenent de l'element a pintar, seran útils rodets de diferents amplades. No us oblideu de la safata en què apliqueu la pintura al corró i a la graella.contribuir a desfer-se del seu excés. Cap pintura funcionarà sense pinzells. Depenent de la mida i la forma de la superfície, es poden necessitar pinzells plans de diferents amplades i, per a superfícies grans, pinzells de taula. Els pinzells rodons són adequats per als detalls. Fizzslots

52af8047176e6bbb1d15ed12fcb65f5f