Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
“Només un cop d'Estat em podrà impedir de ser a la investidura"
17/08/2024 Carles Benítez
Carles Benítez Baudés, membre de l'equip de Llibertat.cat Carles Benítez Baudés, membre de l'equip de Llibertat.cat

Això va dir, Carles Puigdemont el 27 de juliol de 2024 a Catalunya Nord. El president es referia al cop d'Estat protagonitzat pels jutges.

Cal aclarir les coses, ja que després dels fets del passat 8 d'agost s'està imposant una narració on es vol criminalitzar  Puigdemont com a persona que s'escapoleix de la justícia. I és que com deia, el seu advocat hores més tard del seu parlament a Barcelona, a l'estat espanyol, se sent, però no s'escolta i per l'altra banda, ningú no parlar del cop d'Estat que protagonitzen els jutges per no complir les lleis de les Corts espanyoles, pel que fa a la llei d'Amnistia.

A propòsit d'això, també cal dir, que tot i la penosa roda de premsa dels comandaments dels Mossos d'Esquadra sobre la vinguda del president Barcelona, el Ministeri de l'Interior espanyol també va dissenyar el seu operatiu, diguin el que diguin des de Madrid. Si han estat capaços de preparar agents policials per infiltrar-se en els moviments populars com s'ha vist, segur que al passeig Companys de Barcelona el dia 8 d'agost, hi havia un munt de policies nacionals espanyols i guàrdies civils camuflats, tot i que van deixar les mans lliures als Mossos. Paral·lelament com s'explica, en el moment que es munta l'operació Gàbia, pocs minuts, agents de la Guàrdia Civil controlaven els accessos a Catalunya Nord per la muntanya, com per exemple al Coll de Banyuls, un dels indrets més fàcils per travessar l'anomenada frontera que nosaltres com a independentistes volem esborrar del mapa.

La narració oficial, també ens vols convèncer de la col·laboració policial entre els diferents cossos, quan tothom sap que no és així. Cada cos té el seu servei d'informació i no la comparteixen, ni de bon tros.

Així i tot, els tres cossos policials van fracassar. Com també van fracassar en la recuperació d'urnes i paperetes i milers de "piolins" no van poder aturar la votació del 1r d'Octubre. Tot plegat ha generat un malbaratament de diners públics en nom de la integritat de la "Unitat espanyola". Naturalment, això no està judicialitzat. Però no només això, també van fracassar un dia com avui que fa 7 anys (17 d'agost de 2017) pels fets de les Rambles... O bé, algun cos policial de Madrid (l'anomenada policia patriòtica presumptament ho va desencadenar). Llàstima que ho podem afirmar rotundament. Tot i que sempre ens quedarà el dubte, ja que no es poden desclassificar els arxius, fins aquí 50 nys. Però després d'haver-se impulsat el GAL des del govern espanyol, tot és possible en aquest estat. Per això també volem marxar, al més aviat possible i ara és el moment més propici.

Llegiu l'article de Xavier Diez, Operació gàbia

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid