Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
transport públic
La CUP Capgirem Barcelona dóna ple suport a les mobilitzacions d’Stop Pujades i a les vagues del Metro
19/01/2016 Drets i Llibertats

La CUP Capgirem Barcelona ha manifestat el seu suport a les concentracions de la plataforma Stop Pujades té plantejades demà per una reducció del preu del Transport Públic a a diverses parades de Metro, així com a una acció amb Assemblea a les 20h a l’estació de Sagrera.

La formació recorda que  l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), abans presidida per Santi Vila i ara per Josep Rull com a conseller de Territori i Sostenibilitat, va decidir bàsicament per l’any 2016 congelar, amb algunes excepcions, el preu de les tarifes del Transport Públic.

En aquest sentit Stop Pujades va manifestar que exigeix: “La tornada, com a mínim, a les tarifes de 2013 a tots els títols de transport en totes les zones i la gratuïtat per a estudiants i persones aturades. Una taula social del transport públic on es decideixi la tarificació i que la T-Mobilitat sigui 100% pública i engegar un procés participatiu per definir entre totes quina T-Mobilitat volem.”

Vagues al metro

La formació també ha donat suport a les vagues  que les Assemblees de treballadors i treballadores de Metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) van decidir el passat 14 de gener pel 2 de febrer de 10h a 15h i dos dies de vaga de 24h pel 22 i 24 de febrer en resposta a l’estancament de la mesa negociadora de conveni en relació a la precarietat laboral, la descongelació salarial i la limitació de l’actual reforma laboral.

Per a la CUP Capgirem Barcelona "És temps d’abaixar els preus del transport públic, és temps de recuperar drets laborals i salarials perduts en anys anteriors"

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  3. Polèmica Benet-Audet (I)
  4. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  5. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  6. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid