Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S2024
Puigdemont agraeix la mobilització a la Diada: "El futur es diu independència" i afirma: "Som, és clar, encara som aquí"
12/09/2024 Política
El president a l'exili,  Carles Puigdemont ha expressat aquest dimecres el seu agraïment a tots aquells que han fet possible les manifestacions independentistes d'aquesta Diada, i ha dit que serveixen per recordar “una realitat que alguns volen amagar, negar o liquidar”.

Ho ha dit en un missatge a Instagram, nombrosos mitjans se n'han fet ressò. El president ha donat les gràcies als que han fet possible una Diada "de memòria i esperança i contra la resignació". També ha exalçat l'esperit dels organitzadors: "El mateix esperit que ens van arribar els nostres avantpassats quan es van alçar sobreposant-se a la urpada dels Borbons".

“Cada any, milers i milers de persones que no defalleixen recorden una realitat que alguns volen amagar, negar o liquidar: som una nació, volem decidir el nostre futur, i el futur es diu independència ”, ha assegurat. Puigdemont, que ha acompanyat el seu missatge de 9 imatges de les mobilitzacions convocades per les entitats independentistes a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa (Tarragona), ha conclòs: "Som, és clar, encara som aquí"

Valora
Rànquings
  1. Presentació del llibre en homenatge a Isabel Pallarès a la UB
  2. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  3. Edicions del 1979 publica "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  4. "Tota opressió nacional és una forma de colonialisme"
  5. El Consell de Menorca discrimina els bombers interins en el procés de reclassificació
  6. Amb la força de la gent encara hi ha combat
  7. Actes de la CUP Comarques Gironines per la Diada Nacional de Catalunya
  8. Més de 600 persones s'apleguen a la plaça Major de Vic a la 22a edició de la Marxa dels Vigatans
  9. La Comissió Independentista del Fossar de les Moreres retrà homenatge a a Encarna Jordan
  10. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid