Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
NOVA CALEDÒNIA
Els presos independentistes canacs segueixen en presons franceses

Des del 23 de juny de 2024 Christian Tein està empresonat a l'Estat francès continental juntament amb sis independentistes més.

12/09/2024 Internacional
Des del 23 de juny de 2024, Christian Tein està empresonat i en règim d'aïllament a la presó francesa de Mulhouse-Lutterbach, al Departament de l'Alt Rin (Alsàcia). El cap del CCAT (Unitat de Coordinació d'Accions sobre el Terreny), un col·lectiu hostil al projecte de "descongelació de l'electorat" a Nova Caledònia, va ser enviat a la presó a l'Estat francès "continental" (a Alsàcia) juntament amb sis independentistes més. Tots ells estan sota investigació i sospitosos pel sistema de justícia d'haver planejat i ordenat els violents disturbis que han sacsejat Nova Caledònia des del 13 de maig.

L'11 de setembre de 2024, Christian Tein va rebre la visita del diputat de LFI per Seine-Saint-Denis Bastien Lachaud autoritzat per la llei com a part d'una visita improvisada d'un parlamentari. El president del FLNKS ja havia rebut visites de parlamentaris i periodistes en dues ocasions el juliol passat.

Valora
Rànquings
  1. Presentació del llibre en homenatge a Isabel Pallarès a la UB
  2. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  3. Edicions del 1979 publica "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  4. "Tota opressió nacional és una forma de colonialisme"
  5. El Consell de Menorca discrimina els bombers interins en el procés de reclassificació
  6. Amb la força de la gent encara hi ha combat
  7. Actes de la CUP Comarques Gironines per la Diada Nacional de Catalunya
  8. Més de 600 persones s'apleguen a la plaça Major de Vic a la 22a edició de la Marxa dels Vigatans
  9. La Comissió Independentista del Fossar de les Moreres retrà homenatge a a Encarna Jordan
  10. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid