Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Manacor aplegarà la 12a edició de l'Acampallengua

Enguany, l'activitat es finançarà mitjançant el micromecenatge a la plataforma verkami

10/05/2012 Llengua

Ahir, l’entitat juvenil Joves de Mallorca per la Llengua va presentar l’Acampallengua 2012. La dotzena edició es durà a terme els dies 2 i 3 de juny al municipi de Manacor. L'entitat, que enguany celebra el seu devuitè aniversari, ha presentat l’activitat amb diversos canvis respecte d’edicions anteriors.

L'entitat va donar a conèixer la pàgina web de l’acampallengua, on aniran actualitzant els voluntaris, per tal de posar a l’abast de tots els participants les activitats que es duran a terme a l’acampada. La nova web mostra el disseny de l’Acampallengua d’enguany: dos superherois disposats a fer front a totes les adversitats per tal de defensar la seva llengua en temps difícils.

D’altra banda, també han presentat un nou sistema de compra dels abonaments, que enguany costaran 20€. Els abonaments per l’Acampallengua es compraran a través de Verkami, cosa que, a més, permetrà el finançament de l’activitat. A més a més, enguany hi haurà noves formes de col·laborar amb l’Acampallengua. Totes aquelles persones que, per qualsevol motiu, no hi puguin participar podran fer una aportació econòmica gràcies al Verkami. Hi ha aportacions des de 5€ fins a de 500€.

Joves de Mallorca per la Llengua espera aconseguir una gran participació en aquesta dotzena edició de l’Acampallengua. “És ara més que mai que l’entitat considera que el jovent ha de sortir al carrer i defensar els seus drets per poder viure un futur en català”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid