Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Èxit de participació a l'Acampallengua 2010

Marta Fuxà, d'Acció Cultural de Menorca va llegir llegir el manifest de la trobada "tot el possible, en la nostra vida diària, per fer present el català, per oferir-lo als nouvinguts i per identificar-nos davant el món".
Aquest cap de setmana a Ferreries, s'ha cel.lebrat l’Acampallengua 2010. Al llarg de tot el cap de setmana, el municipi ha acollit nombroses i diverses activitats adreçades als més joves, però també al conjunt de la població independentment de l'edat. L’activitat oberta a la participació de tot Ferreries.

05/07/2010 23:48 Cultura
L’activitat ha estat organitzada per Acció Cultural de Menorca, amb el suport del Consell de Joventut de Menorca, l’associació juvenil Alexandria i Joves de Mallorca per la Llengua. La primera jornada ha superat totes les previsions, amb la participació de més de 300 persones acampades, a les quals s'anirà afegint gent al llarg del dia. En el concert del vespre va ser l'activitat amb més assistència.L’activitat va començar a les 10.00 horesamb la inscripció i plantada de tendes a la zona d’acampada.
 
A les 11.30 hores un cercavila amb els Geganters de Llucmaçanes i la Batucada Set Ginets,que va arribar a la plaça de Loar. Allà, a les 12.30 hores es va fer l’acte de presentació i benvinguda a càrrec de les autoritats i dels organitzadors. Hi han participat Marta Fuxà, d'Acció Cultural de Menorca, que ha llegit el manifest de la trobada "tot el possible, en la nostra vida diària, per fer present el català, per oferir-lo als nouvinguts i per identificar-nos davant el món".
 
També s'han referit a la sentència de l'Estatut de Catalunya, "que posa en evidència que l'Estat espanyol veu com a una amenaça el que per a nosaltres és un senyal de normalitat i d'identitat".
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid