Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Acampallengua supera les expectatvies

Joves de Mallorca per la Llengua ha fet una valoració molt positiva de l'Acampallengua 2011 que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Campos, Mallorca. Segons ha informat l'entitat, l'elevada participació ha arribat a les fites de participació de l'anterior edició a sa Pobla de més d'una desena de miler de participants de les activitats realitzades i més de 3.000 joves acampats.

Així mateix, els organitzadors han assegurat que totes les activitats s'han desenvolupat amb total normalitat i amb molta participació.

19/04/2011 00:16 Llengua

Més de dos-cents voluntaris han fet possible, de manera desinteressada, que tots aquests joves hagin pogut gaudir de la gran oferta d'activitats i actuacions musicals de la trobada.

Per saber-ne més:

Comença l'Acampallengua 2011 

Més d'una trentena de joves pinten la pancarta de l'Acampallengua 2011 

 
 
 
 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid