Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comença l'Acampallengua 2011

L'Acampallengua 2011 de Campos ha començat a bon ritme. Molts joves ja han arribat a Campos i han formalitzat la seva inscripció i plantat la seva tenda a la zona d'acampada de Son Fuaní per gaudir d'una acampada per la qual vetllaran fins a 200 voluntaris de tot Mallorca.

Segons els organitzadors, la gran trobada juvenil, inaugurada aquest dissabte, es desenvolupa amb un gran èxit i les activitats s'estan desenvolupant amb molta participació per part dels més joves que són els màxims receptors d'aquesta gran activitat.

17/04/2011 11:50 Llengua

Una de les activitats més importants que s'han dut a terme aquest dissabte al matí ha estat la xerrada de Gabriel Bibiloni en el marc de l'Espai UIB, Jornada de Normalització Lingüística.També ha tingut lloc pels carrers del poble de Campos, seu de l'Acampallengua 2011, la tradicional cercavila amb les autoritats i l'organització. Hi ha hagut molts joves participant-hi i hem gaudit dels xeremiers i gegants.

Les autoritats assistents han estat Jaume Mateu, president de l'Obra Cultural Balear; Francina Armengol, presidenta del Consell de Mallorca; Joan Font, conseller de Cultura; Margalida Tous, directora general de Política Lingüística; Joan Joan, batle de Campos; Gabriel Vicens, conseller de mobilitats i medi ambient, entre altres. També els portaveus de l'entitat, Carme Sànchez i Antoni Oliver han fet un parlament de benvinguda.

L’entitat organitzadora d’aquest esdeveniment, Joves de Mallorca per la Llengua, preveu una gran participació per part dels joves mallorquins, que ja han comprat l’abonament a diferents punts de venda repartits per tota l’illa. De fet, molts pobles han col·laborat perquè sigui més fàcil arribar fins a Campos i han posat un autobús, com ara Búger o Pollença.

Són moltes les activitats, tallers, concerts i xerrades que es duen a terme en el marc de l’Acampallengua. Totes les activitats estan disponibles a la pàgina web de l'Acampallengua, on també s’hi pot trobar tota la informació sobre transport, abonaments i una acampada digital.

Per saber-ne més:

Més d'una trentena de joves pinten la pancarta de l'Acampallengua 2011 

 

 
 
 
 
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid