Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La CUP exigeix la dimissió del regidor de Junts per Tortosa Domingo Tomàs
24/07/2024 Drets i Llibertats

Selene Alberich, portaveu del grup municipal ha qualificat d'"intolerable i inadmissible l'actitud xulesca i prepotent" amb la que el regidor de Junts es va dirigir a membres de les companyies locals que eren diumenge a l'Absis. La cupaire ha volgut recordar que les regidores "ho som dins i fora d'este ajuntament" i "que l'anàlisi de les nostres accions no es poden deslligar de la posició de poder i privilegi que alguns cops ocupem.  I per tant, actituds com les de diumenge son encara més greus quan son exercides per un càrrec públic ".

 

Alberich també ha acusat Junts per Tortosa d'instrumentalitzar l'entitat cultural dels Abanderats de Tortosa "amb objectius purament electoralistes, per desgastar l'actual govern i crispar l'ambient". La cupaire ha afegit que la tensió viscuda diumenge és també responsabilitat de Junts per Tortosa "que en van ser els instigadors, i forma part de l'estratègia que han adoptat des que han perdut el govern de la ciutat".

 

Els cupaires també han exigit disculpes públiques al president dels Abanderats de Tortosa, Xavi Falcó, i han demanat a l'alcalde Jordi Jordan que convoqui una junta de portaveus "amb l'objectiu d'exigir un canvi de rumb de l'oposició de Junts, per evitar que es tornin a repetir successos com este en un futur".

 

Finalment, Alberich ha recordat que quan Domingo Tomàs era director de la Festa del Reinaixement va utilitzar el seu càrrec per "fer fora la dissidència política de les Festes del Renaixement". "Al 2011 Domingo Tomàs va fer fora de les avançades el Cau de la Bandolera, la taverna del Casal Popular Panxampla, per motius merament polítics i amb l’objectiu d’ofegar econòmicament l’entitat. Actitud més pròpia d’un cacic que no pas d’un regidor de festes." ha finalitzat. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid