Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sequera
La Xarxa Aigua Ebre demana mesures urgents de millora de la gestió de l’aigua

Fan públic un manifest en el qual demanen mesures urgents de millora de la gestió de l’aigua.

19/02/2024 Territori
El Grup Ecologistes en Acció de Tarragona i Terres de l’Ebre, Gete, juntament amb diverses entitats de Terres de l’Ebre, s'han unit unit en la Xarxa Aigua Ebre i han fet públic un manifest en el qual demanen mesures urgents de millora de la gestió de l’aigua.

Consideran que "cal garantir la qualitat de l’aigua de boca; dur a terme polítiques d’estalvi equilibrades, fer possible la re-municipalització de la gestió de l’aigua i un compromís per la millora i manteniment de les conduccions. Insistim en la protecció i regeneració dels aqüífers; el suport a la agricultura i la ramaderia de proximitat respectuosa del medi ambient, i la protecció del delta de l’Ebre. Rebutgem qualsevol infraestructura de transvasament".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid