Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Contra el Pacte
Concentració i acte polític contra el "Pacte d'Estat" a Barcelona

Dijous, coincidint amb la votació de Pedro Sánchez com a president espanyol, a les 19h a la plaça Urquinaona. El manifest contra el pacte d'Estat ja suma més de 200 adhesions.

14/11/2023 Política
Concentració i acte polític contra el "Pacte d'Estat" a Barcelona Concentració i acte polític contra el "Pacte d'Estat" a Barcelona

El manifest, No al pacte d’estat, que es va publicar el passat 9 de novembre ha recollit més de 200 adhesions individuals i col·lectives. El manifest planteja que l’actual pacte implica un pas endarrere i una renúncia a l’exercici de l’autodeterminació i a la lluita per la independència dels Països Catalans.

Entre les adhesions s’hi troben les organitzacions de l’Esquerra Independentista: CUP, Arran, Endavant, COS, SEPC i Alerta Solidària i altres organitzacions com Crida LGTBI, Corrent Revolucionari de Treballadores i Treballadors i Contracorrent. També diferents casals i ateneus independentistes dels Països Catalans, com la Baula de Lleida, Sageta de Foc de Tarragona i la Cruïlla de Barcelona.

Des dels impulsors del manifest s’ha fet pública una convocatòria pel 16 de novembre, dia que s’espera la votació de Pedro Sánchez com a president espanyol, a les 19h a la Plaça Urquinaona de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid