Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S23
Organitzacions de l'Esquerra Independentista apleguen milers de persones en una manifestació pel centre de Barcelona

Al matí, al carrer Ferran de Barcelona!. Arran ha organitzat una manifestació i un acte  d’homenatge a Gustau Muñoz.

13/09/2023

Més de cinc mil persones ha aplegat la manifestació d'organitzacions de l'Esquerra Independentista.  La marxa ha arrancat cap a un quart de set del vespre a la plaça d’Urquinaona i ha arribat a la plaça Comercial, davant el Born Centre de Cultura i Memòria, a dos quarts de vuit del vespre, on s’ha fet l’acte polític. Pel camí, uns encaputxats han cremat una pancarta amb fotografies del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i del batlle de Barcelona, Jaume Collboni. Una pancarta amb el lema “Som Països Catalans” ha encapçalat la marxa i s’han sentit proclames com ara “Sense desobediència no hi ha independència” i “Urquinaona, ho tornarem a fer”.

Més tard,  Alerta Solidària ha denunciat que els Mossos han identificat tres militants i que han arribat a fer aturar un autobús urbà per a fer baixar una de les persones per identificar-la.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid