Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Impunitat policial
EL TS absol quatre Guàrdies Civils condemnats per tortures a Palmanova

El Suprem valora, entre altres consideracions, que les víctimes no van ratificar la seva denúncia davant l'autoritat judicial, ni durant el judici.

18/03/2015 Drets i Llibertats
El Tribunal Suprem (TS) ha dictat una sentència en la qual estima els recursos presentats per quatre guàrdies civils i els absol dels delictes de tortures i lesions pels quals havien estat condemnats per l'Audiència de Palma, revocant així la sentència de la Secció Segona.

Els fets es refereixen a una denúncia interposada per dos ciutadans anglesos per un altercat a Palmanova. La sentència del Tribunal Suprem valora, entre altres consideracions, que les víctimes no van ratificar la seva denúncia davant l'autoritat judicial, ni durant el judici.

Se'ls acusava d'agredir en repetides ocasions a dos detinguts en els calabossos on aquests es trobaven arrestats. Els fets van tenir lloc el 21 de novembre de 2009 a Palmanova, jornada al llarg de la qual els inculpats presumptament van agredir de forma contínua a les seves víctimes i fins i tot van obligar a una d'elles a despullar-se per copejar-li.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid