Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Els nouvinguts també volen votar el 9-N

Ara és l'Hora edita 14 vídeos titulats “Nosaltres també decidim” on els nouvinguts expliquen les raons per votar al 9-N

03/11/2014 Política

La campanya Ara és l'Hora ha editat uns vídeos titulats “Nosaltres també decidim” on 14 nouvinguts expliquen per què votaran el 9-N en el seu idioma d'origen i responen a tres preguntes: "per què s’ha de participar en el procés d’independència?","aniràs a votar?" i "com vols que sigui el nou estat?". La majoria de les respostes remarquen que el procés implica a totes les persones que viuen al país i expressen el desig que el nou Estat sigui més democràtic i respectuós amb les drets humans.


Els 14 entrevistats són Alina Mierlus (Rumania), Ana Zurra (Uruguai), Asmaa Harti i Aziz Baha (Marroc), Blandine Giraud (França), Marie Kapretz (Alemanya), Omar Diatta (Casamance, a la imatge), Xiao Miao Lin (Xina), Patrícia Duarte (Paraguai), Naqash Javed (Pakistan), Huanna Pinheiro (Brasil), Mawa Ndiaye (Senegal), Feargal Lee (Irlanda) i Yorgos Konstantinou (Grècia).

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid