Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Des d'avui al vespre es pot saber on s’instal·laran les urnes del 9-N

A l'apartat "On puc participar" de la web participa2014 s'hi ha d'introduir el municipi i el nom del carrer que consten al DNI el tram del carrer i el primer cognom.

29/10/2014 Política

A hores d'ara, hi ha 1.317 locals i 6.695 meses amb urnes distribuïdes per tot el Principat a excepció d’Arres, Bausen i Canejan, a la Vall d'Aran (tot i que  han anunciat que volen disposar d’urnes) i Pontons, a l'Alt Penedès i Horta de Sant Joan, a la Terra Alta. Per comarques, la que té més locals és el Barcelonès, amb 186 espais i 1.772 meses, i la que menys l'Alta Ribagorça, amb 3 locals i 4 meses.

Per saber on s’ha d’anar a votar cal obrir l'apartat "On puc participar" de la web participa2014 i introduir el municipi i el nom del carrer que consten al DNI , el tram del carrer i el primer cognom. Aquest vespre Twitter s’ha creat el hashtag #lamevaurna.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid