Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Defensa del territori
Èxit total del Festival "Salvem sa Ràpita: tot està en joc"

Ple complet a l'auditòrium. El GOB destaca la implicació dels artistes i músics i l'entrega total i absoluta del públic pel que va ser un gran clam conjunt contra el projecte de sa Ràpita i les polítiques que atempten contra el territori i el paisatge.

10/09/2012 Territori
Cartell del Festival "Salvem sa Ràpita - Tot està en Joc" Cartell del Festival "Salvem sa Ràpita - Tot està en Joc"

Dijous passat, l'Auditorium de Palma va registrar un ple complet al concert "Salvem sa Ràpita - Tot està en Joc". El compromís, la qualitat i professionalitat dels artistes i músics sumats a l'entrega del públic assistent vàren fer del festival, una fita històrica en la lluita i reivindicació per la protecció del territori.

L'acte va esdevenir un clam multitudinari i divers per un objectiu comú: "preservar el nostre futur de les noves barbàries especulatives, que es tradueixen en canvis normatius que desprotegeixen territori i macroprojectes que atempten contra indrets ambientalment sensibles, com és el cas de sa Ràpita".

El Grup Balear d'Ornitologia i defensa de la Naturalesa (GOB) ha agraït a músics, artistes, professionals, tècnics i personal de l'auditòrium i al públic que ahir omplí l'auditòrium - 1.200 entrades venudes - per convertir la nit de dijous en un acte per "continuar endavant carregats de motivació i amb el sentir del suport i legitimitat que ens dona el suport social en la lluita de tots plegats. Un suport sense el qual el GOB no existiria".

Un agraïment que fa extensiu a Toni Gomila, Leo Bassi, Glosadors de Mallorca, Wonderbrass, L'equilibriste, Cappela, Carlos Garrido, Ocults, Hyde XXI, Dr. Martin Clavo, Son and The Holly Ghosts, Sterlin, LA, Vacabou i Antònia Font... Miquel Àngel Sancho, i tot l'equip professional de l'auditòrium... i a les 1.200 persones que dijous es van emocionar amb el festival.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid