Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1977 L'Estat espanyol ratifica el Pacte Internacional que reconeix l'autodeterminació de tots els pobles

1977 L'Estat espanyol ratifica el Pacte Internacional que reconeix l'autodeterminació de tots els pobles

27/07/1977 Tal dia com avui

Tal dia com avui de 1977 va entrar en vigor la ratificació per part de l'Estat espanyol del Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics, que en el seu Article 1 proclama: Tots els pobles tenen dret a l'autodeterminació.

El règim postfranquista espanyol va ratificar el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics de 1966 el dia 20 d'abril de 1977, però no entrà en vigor fins el dia 27 de juliol del mateix any. Aquest Pacte reconeix el dret a la determinació dels pobles, tal i com recull el seu primer article: "Tots els pobles tenen el dret de lliure determinació. En virtut d'aquest dret estableixen lliurement la seva condició política i proveeixen així mateix al seu desenvolupament econòmic, social i cultural".

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid