Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independetisme
La CUP dóna a conèixer el seu projecte a Cassà de la Selva

La formació independentista vol créixer i ser present arreu amb un projecte fort d'alliberament nacional i social per al país

21/10/2024 Política
L’acte celebrat a l’Auditori de la Sala Galà de Cassà ha comptat amb la participació d’unes vint-i-cinc persones, amb les intervencions de Jordi Casas, diputat per la CUP a la Diputació de Girona, la regidora de Som Caldes Anna Salado i l’exregidor de la CUP- Alternativa per Llagostera Enric Ramionet.

L’objectiu és “donar a conèixer el projecte de la CUP a tots els pobles” i expandir “el model municipalista d’èxit de l’organització” tot replicant les polítiques de transformació de pobles i ciutats on governa la CUP-Som Poble, ha apuntat Casas. Salado ha posat en relleu la importància de tenir presència a tots els municipis per canviar les males dinàmiques de funcionament i “fer dels ajuntaments una institució transparent i pròxima, amb un projecte de futur i que millori la vida de la gent del poble”. Ramionet ha remarcat el valor i les possibilitats de treballar per la sobirania real des dels municipis, amb polítiques com la recuperació de serveis “que avui són en mans dels nostres principals enemics, de poble i de classe”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid