Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9 d'Octubre
Decidim denuncia la situació colonial del Pais València

En un acte que compta amb la participació de les entitats sobiranistes dels Països Catalans 

03/10/2024 Política

Decidim (La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià) ha organitzat un acte polític que versarà sobre la situació de colonialitat del País Valencià i com això ens afecta en el nostre empobriment, incapacitat d'accedir a un habitatge, atacs al territori i a la sobirania alimentària, a la nostra llengua, cultura, mitjans de comunicació i impossibilitat de marcar el nostre rol a les relacions internacionals. Serà d'11:30 a 13:30 al Teatre Micalet de València.

Es comptarà amb les intervencions d'Imma Coret i Gimeno de la Intersindical Valenciana, Pere Àlvaro, podcaster i influenciador, Neus Barberà de l'entitat juvenil Renàixer PV, Gus Epam Bonecke de València és Refugi i Josep Lluís González de la PAH València i Toni Infante, excoordinador de Decidim i fundador de la Confederació d'Entitats Sobiranistes.

Es clourà amb les intervencions de Lluís Llach (ANC) Joan Planes (ASM) i Zahia Guidoum (Decidim). A cntinuació es farà un dinar de germanor al Micalet per anar plegats a la manifestació.

Valora
Rànquings
  1. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  2. Cerdanyola recorda a Txiki
  3. Tuïr acollirà la tercera Trobada sense Fronteres
  4. Acte institucional a Girona per commemorar el 6 d'octubre del 1934
  5. 174 entitats europees demanen a Sánchez la suspensió de la Llei Rovira
  6. Noranta anys després es reproduirà a la Plaça de l'Ajuntament d'Igualada la hissada de l'estelada del 6 d'octubre del 1934.
  7. Recullen gairebé tres mil signatures per protegir el volcà i els morrots del Montsacopa
  8. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  9. El Ple de Fornells de la Selva rebutja la moció d’Independents per Fornells per instal·lar fotografies de l’1 d’octubre de 2017 a la sala de plens
  10. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid