9 d'Octubre
Decidim denuncia la situació colonial del Pais València

En un acte que compta amb la participació de les entitats sobiranistes dels Països Catalans 

03/10/2024 Política

Decidim (La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià) ha organitzat un acte polític que versarà sobre la situació de colonialitat del País Valencià i com això ens afecta en el nostre empobriment, incapacitat d'accedir a un habitatge, atacs al territori i a la sobirania alimentària, a la nostra llengua, cultura, mitjans de comunicació i impossibilitat de marcar el nostre rol a les relacions internacionals. Serà d'11:30 a 13:30 al Teatre Micalet de València.

Es comptarà amb les intervencions d'Imma Coret i Gimeno de la Intersindical Valenciana, Pere Àlvaro, podcaster i influenciador, Neus Barberà de l'entitat juvenil Renàixer PV, Gus Epam Bonecke de València és Refugi i Josep Lluís González de la PAH València i Toni Infante, excoordinador de Decidim i fundador de la Confederació d'Entitats Sobiranistes.

Es clourà amb les intervencions de Lluís Llach (ANC) Joan Planes (ASM) i Zahia Guidoum (Decidim). A cntinuació es farà un dinar de germanor al Micalet per anar plegats a la manifestació.