Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S2024
L’ANC fa pública la web de la Diada 2024

Ja està disponible la informació exacta sobre els recorreguts de les cinc manifestacions a Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Barcelona per l’11S.

26/08/2024 Política

L’Assemblea Nacional Catalana ja ha fet pública la pàgina web de la Diada 2024. A diada.assemblea.cat es pot trobar tota la informació d’una Diada que enguany serà descentralitzada en cinc grans ciutats. Hi haurà mobilitzacions a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida i Tortosa.

A més, en la web s’hi expliquen les motivacions polítiques de la manifestació, que enguany l’Assemblea fa conjuntament amb Òmnium Cultural, Consell de la República, AMI, Intersindical i CIEMEN. En aquest sentit, durant els pròxims dies es publicarà el manifest conjunt per la Diada 2024.

A la web s’expliquen les temàtiques de cada manifestació i la seva justificació, així com un mapa amb el recorregut de cadascuna:

  • A Barcelona  es defensarà un habitatge digne. La manifestació sortirà a les 16h de l’estació de França per arribar a les 17 h davant de l’Arc de Triomf.
  • A Tarragona es reclamarà un sistema ferroviari decent. La manifestació sortirà a les 16 h del passeig de les Palmeres per arribar a les 17 h al monument dels Herois del 1811.
  • A Lleida es reivindicarà el paper de la pagesia per al país. La manifestació sortirà a les 16 h de la plaça Catalunya per arribar a les 17 h a l’avinguda Alcalde Rovira Roure.
  • A Tortosa es protestarà pel desequilibri territorial i l’aigua. La manifestació sortirà a les 16 h de la plaça del Bimil·lenari per arribar a les 17 h al parc Teodor Gonzàlez.
  • A Girona es deixarà clar que només amb la independència podrem garantir un sistema sanitari de qualitat.  La concentració es farà a l’avinguda Jaume I. Hi arribarà una columna caminant des de Salt, que sortirà a les 16 h.

La web compta amb un apartat d’Internacional, on s’explica en anglès l’argumentari i els objectius de la manifestació. A més, s’hi inclourà un apartat de premsa on els periodistes podran consultar tota la informació d’interès de caràcter informatiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid