11S2024
L’ANC fa pública la web de la Diada 2024

Ja està disponible la informació exacta sobre els recorreguts de les cinc manifestacions a Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Barcelona per l’11S.

26/08/2024 Política

L’Assemblea Nacional Catalana ja ha fet pública la pàgina web de la Diada 2024. A diada.assemblea.cat es pot trobar tota la informació d’una Diada que enguany serà descentralitzada en cinc grans ciutats. Hi haurà mobilitzacions a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida i Tortosa.

A més, en la web s’hi expliquen les motivacions polítiques de la manifestació, que enguany l’Assemblea fa conjuntament amb Òmnium Cultural, Consell de la República, AMI, Intersindical i CIEMEN. En aquest sentit, durant els pròxims dies es publicarà el manifest conjunt per la Diada 2024.

A la web s’expliquen les temàtiques de cada manifestació i la seva justificació, així com un mapa amb el recorregut de cadascuna:

  • A Barcelona  es defensarà un habitatge digne. La manifestació sortirà a les 16h de l’estació de França per arribar a les 17 h davant de l’Arc de Triomf.
  • A Tarragona es reclamarà un sistema ferroviari decent. La manifestació sortirà a les 16 h del passeig de les Palmeres per arribar a les 17 h al monument dels Herois del 1811.
  • A Lleida es reivindicarà el paper de la pagesia per al país. La manifestació sortirà a les 16 h de la plaça Catalunya per arribar a les 17 h a l’avinguda Alcalde Rovira Roure.
  • A Tortosa es protestarà pel desequilibri territorial i l’aigua. La manifestació sortirà a les 16 h de la plaça del Bimil·lenari per arribar a les 17 h al parc Teodor Gonzàlez.
  • A Girona es deixarà clar que només amb la independència podrem garantir un sistema sanitari de qualitat.  La concentració es farà a l’avinguda Jaume I. Hi arribarà una columna caminant des de Salt, que sortirà a les 16 h.

La web compta amb un apartat d’Internacional, on s’explica en anglès l’argumentari i els objectius de la manifestació. A més, s’hi inclourà un apartat de premsa on els periodistes podran consultar tota la informació d’interès de caràcter informatiu.