Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMONÀRQUICS
El regidor del PSC-PSOE que substituirà a Sílvia Paneque a l'Ajuntament de Girona és un lacai de la FPdGI

El regidor del PSC-PSOE que substituirà Sílvia Paneque (acaba de ser nomenada Consellera del Govern de Salvador Illa i ha abandonat l'Ajuntament de Girona) serà el número 10 de la llista “socialista” de les passades eleccions municipals, Ferran Rafa de Elena.

12/08/2024 Comunicació

La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) ha emès un comunicat que tot seguit reproduïm:

"El regidor del PSC-PSOE que substituirà Sílvia Paneque (acaba de ser nomenada Consellera del Govern de Salvador Illa i ha abandonat l'Ajuntament de Girona) serà el número 10 de la llista “socialista” de les passades eleccions municipals, Ferran Rafa de Elena.

Ferran Rafa de Elena treballa pel Costa Brava Hub (ubicat al restaurant El Trull de Cala Canyelles de Lloret de Mar) on als darrers anys s’han fet diverses activitats de la Fundación Princesa de Girona. Al seu instagram (ferran.rafa) es pot veure la seva participació als Premis Princesa de Girona d’aquest any a més a més de fotografies dels Borbons i Sílvia Paneque. Tot un lacai de la FPdGI.

Elena (el regidor, no el conseller, tot i que també és un lacai) formava part d’una “plataforma cívica independent” que a les passades eleccions municipals donava suport a la candidata Sílvia Paneque.". 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid