Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMONÀRQUICS
La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres

La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres a Lloret de Mar tal com els havia suggerit el Departament d'Interior

03/07/2024 Drets i Llibertats

Fa uns dies el  Departament d'Interior havia suggerit a la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres a Lloret de Mar però avui la CACG ha emès un comunicat on es nega a canviar l'itinerari.

Al comunicat enviat avui a diversos mitjans de comunicació (molt semblant a la carta de resposta enviada al Departament d’Interior) la CACG es nega a seguir la recomanació dels mossos perquè considera que és "un greu despropòsit que afecta els drets fonamentals de manifestació i protesta" i recorda que aquests drets ja es van vulnerar en protestes antimonàrquiques anteriors, com la que es va produir a Caldes de Malavella el passat 2023 (que va acabar amb 4 detinguts) i la de fa 2 anys al Museu Dalí de Figueres.  El comunicat acaba amb un contundent "ens neguem a canviar el recorregut" i "mantenim el lloc convocat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid