Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transports
Centenars de persones exigeixen la millora del servei de bus al Baix Llobregat
10/07/2024 Drets i Llibertats

Una marxa entre Viladecans fins a San Boi de Llobregat va aplegar més de dues-centes per exigir millores urgents en la renovació de flotes i les condicions laborals dels treballadors així com la millora del servei als usuaris. Convocats per diverses entitats ciutadanes, veïnals, organitzacions de persones amb mobilitat reduïda i sindicats de les empreses afectades (CCOO, CGT, UGT i USOC)

Els manifestants demanaven reclamaven un servei d’autobusos digne i de qualitat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Així com, una actuació urgent per millorar el servei de transport tant pel que fa a les millores laborals, com a l’estat dels vehicles i el servei que es dona a la ciutadania.

A més, sol·liciten la mediació de l’AMB entre les plantilles i la direcció de les empreses (Avanza, Marfina i UTE Sant Boi) per fer complir els acords i la normativa laboral, evitant així conflictes i vagues que afecten el servei. També demanen més seguiment i inspecció de tots els contractes de serveis d’autobusos per garantir el correcte manteniment dels vehicles, el respecte als acords laborals i a les normatives de prevenció de riscos, el bon funcionament dels sistemes d’informació, de les rampes d’accés i dels sistemes de validació, així com el bon estat de les parades.

Per la seva banda, l'AMB ha manifestat que mediara, tot i així, els organitzadors de la marxa han recordat que encara hi ha treballadors acomiadats injustificadament i que els problemes de qualitat i gestió del servei requereixen una voluntat política decidida per ser resolts definitivament.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid