Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa Estellés
XII Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés a Elx
26/09/2023 Cultura

Elx, un any més, i enguany és el 12é, s’afegeix a l’homenatge que des de diverses poblacions valencianes es realitza al poeta valencià més estimat i destacat del segle XX, Vicent Andrés Estellés. Enguany la convocatòria ve amb una novetat ben destacada: hi actua Andreu Valor.

El Tempir, ACPV-Casal d’Elx, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx i l’Associació de Veïns del Raval organitzen conjuntament el XII Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés a l’encantadora plaça del Gall del Raval d’Elx. L’acte, consistent en un sopar popular i un recital poètic, tindrà lloc el pròxim 29 de setembre, a partir de les 21.15 h.

Actuació d’Andreu Valor

El cantautor Andreu Valor oferirà un concert que se centrarà a musicar no sols poemes de Vicent Andrés Estellés sinó també de gent vinculada amb el poeta de Burjassot com Ovidi Montllor o Paco Muñoz. És una delícia de concert i de versions pròpies d’Andreu Valor que farà que la nit siga ben redona. No vos ho podeu perdre.

Inscripcions al XII Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés

Per tal d’assistir al XII Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés, cal enviar un correu electrònic a infoeltempir@gmail.com o bé a elx@acpv.cat. Hi has de dir el nombre de persones que hi assistireu (o que t’hi acompanyaran), el nom d’una persona de contacte i un número de telèfon per si hi haguera alguna incidència que calga comunicar.

L’organització posarà a disposició de les persones assistents després del sopar de cabasset edicions de l’obra poètica d’Estellés perquè trien el poema que vulguen llegir públicament. Et demanem que no faces servir durant aquest sopar de cabasset elements de parament d’un sol ús (ganivet, forqueta, plat…). Així, contribuirem tots a la millora del medi ambient.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid