Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Infraestructures
Clam Multitudinari a València contra l’ampliació del Port

Fins a 20.000 persones segons càlculs propis del Diari La Veu. Molta més gent que la manifestació d’ara fa 600 dies, d’octubre de 2021 que aplegà gairebé més de 7.000.

17/06/2023 Territori

Milers de persones  s’han manifestat aquesta vespreda pels carrers de la ciutat de València  per rebutjar l'ampliació nord del Port de València. La protesta multitudinària ha estat impulsada per la Comissió Ciutat Port i més de 170 organitzacions socials, cíviques i ecologistes de València i de l'àrea metropolitana que l'han recolzat.

A la capçalera de la mobilització es pot veure una pancarta amb el lema: “ Pensem global actuem local, No a l'ampliació del Port". Els manifestants portaven tota mena de rètols i missatges contra l'ampliació com “ Més València, menys port”, “Més platja, menys port” o “No queda ni un sol amb tant creuer”.

Segons els organitzadors,  l'ampliació nord del Port de València tindrà "efectes mediambientals devastadors" , a les platges del Sud i del Nord, ia l'Albufera.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid