Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-F
Guanyem Badalona surt reforçada a les eleccions al Parlament

CUP-Guanyem és l’única força sobiranista que puja en vots a Badalona.Les forces independentistes, republicanes i sobiranistes segueixen creixent a la ciutat.

16/02/2021 Política

El projecte de Guanyem Badalona surt reforçat, tant en clau local com nacional. Estem molt satisfetes dels resultats d’ahir: la candidatura CUP - Un nou cicle per guanyar ha doblat la representació al Parlament i  és l’única candidatura sobiranista que puja en vots a la ciutat, doblant el % de vot respecte el 2017.

El resultat de les eleccions ens mostra que les forces independentistes, republicanes i sobiranistes a Badalona segueixen creixent malgrat els escenaris de repressió, judicialització i operacions d’estat a les que ens tenen acostumades el bloc del 155. Gràcies a la nostra aportació en coalició amb la CUP hem millorat en números absoluts els resultats tant del bloc d’esquerres (ERC i En Comú Podem) com el republicà (ERC i Junts).

La imposició de les eleccions s’ha traslladat en una molt baixa participació, fet que mai és una notícia molt dolenta. A Badalona, la participació es situa per sota de la mitjana catalana.

Els discursos de l’alcalde Xavier Garcia Albiol i la normalització de la resta de forces que han ocupat l’alcaldia en els últims anys han contribuït a que una força amb idees racistes, masclistes i homòfobs aconsegueixi bons resultats a Badalona. Això, i la debacle del Partit Popular, no fa més que certificar que l’alcalde Albiol és el representant de l’extrema dreta a Badalona.

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  3. Polèmica Benet-Audet (I)
  4. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  5. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  6. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid