Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicat de Guanyem Girona en relació a l’ús de residències de gent gran per a l’aïllament de persones afectades pel coronavirus

Des del 15 de març han mort per coronavirus 1.407 persones residents als centres, segons les últimes dades del Departament de Salut.

11/04/2020 Política

En les últimes hores a Guanyem Girona hem tingut coneixement de l'existència de dos centre residencials de gent gran a la ciutat de Girona on s'hi estaven mantenint persones amb la malaltia del COVID-19 malgrat que fa dues setmanes el govern municipal i de la Generalitat van anunciar que aquests casos serien traslladats a la residència situada al Güell, a tocar de les Hortes de Santa Eugènia.

Des del 15 de març han mort per coronavirus 1.407 persones residents als centres, segons les últimes dades del Departament de Salut. Això representa gairebé la meitat dels 3.231 morts per la pandèmia a Catalunya, evidenciant el risc extrem que suposen les residències a l’hora de gestionar contagis.

No podem compartir aquestes disfuncions a l’hora de gestionar un col·lectiu amb un risc tan alt i, per tot això, demanem un esforç de coordinació extra a les institucions i als governs respectius perquè aquests casos no es repeteixen pel bé comú i la sanitat pública.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid