Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Intersindical-CSC de l'Ajuntament de Girona tornarà a penjar al balcó la pancarta “Llibertat Presos Polítics”

Demà, dimecres 13 de novembre, a les 9 del matí, la secció sindical Intersindical-CSC de l'Ajuntament de Girona  tornarà a penjar a les 9 del matí, la pancarta de “Llibertat Presos Polítics” que l'Ajuntament de Girona va retirar per ordre de la JEZ.

12/11/2019 Drets i Llibertats
Per ordre de la JEZ l'Ajuntament de Girona va retirar la pancarta de “Llibertat Presos Polítics” del seu balcó i la Intersindical-CSC la tornarà a penjar.

Demà, dimecres 13 de novembre, a les 9 del matí, la secció sindical Intersindical-CSC de l'Ajuntament de Girona, sindicat majoritari i sindicat independentista i de classe, tornarà a penjar a les 9 del matí, la pancarta de “Llibertat Presos Polítics” que l'Ajuntament de Girona va retirar per ordre de la JEZ.

Durant setmanes les delegades, afiliades, treballadores i simpatitzants van agafar el compromís d'exhibir-la cada matí a de 12 a 12:10 h a la porta de l'Ajuntament de Girona.

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  3. Polèmica Benet-Audet (I)
  4. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  5. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  6. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid