Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP-Crida per Girona demana que es convoqui la Taula de Municipalització de l’Aigua

La CUP-Crida per Girona ha celebrat que els ajuntaments de Girona, Salt i Sarrià passin a assumir la gestió de l’aigua als tres municipis, a través d’un òrgan públic de gestió que comportarà la desaparició de l’actual consell d’administració i de la figura del conseller delegat.

07/10/2017 Política

Així, la formació ha aplaudit l’anunci que han fet els tres governs, que a partir d’ara controlaran qüestions clau de la gestió d’AGISSA com ara els comptes de la societat, els crèdits, el pla d'inversions o les tarifes de l'aigua.

La CUP-Crida per Girona ha aprofitat per reclamar que es convoqui la Taula de Municipalització de l’Aigua, per poder conèixer amb detalls els nous mecanismes de decisió i control, i per acordar un pla de treball que permeti la municipalització definitiva del servei un cop s’acabi l’actual procés judicial.

La formació també han demanat a l’Ajuntament de Girona que acceleri la querella penal contra els responsables de la part privada Girona SA per les irregularitats detectades. Els cupaires consideren que “a més de dotar-nos d’un model de gestió públic, transparent i democràtic és imprescindible que esclarim què s’ha fet malament fins ara i que s’assumeixin les responsabilitats pertinents”.

Millores immediates

Finalment, la CUP-Crida per Girona ha reclamat que l’assumpció de la gestió del servei per part dels tres ajuntaments es tradueixi en millores immediates, com ara l’augment de la transparència i la fi de l’opacitat que ha envoltat AGISSA en les darreres dècades, o la inversió dels beneficis en polítiques municipals i millores del servei, entre d’altes.

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  3. Polèmica Benet-Audet (I)
  4. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  5. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  6. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid