Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
4F
Divergències pel 4F

Una de les amigues de Patricia Heras ha estat molt crítica amb unes declaracions de l’advocat de Rodrigo Lanza, Gonzalo Boye

07/02/2015 Drets i Llibertats

Diana Junyent Torres, una de les amigues de Patricia Heras que surt al documental “Ciutat Morta”, ha estat molt crítica amb unes declaracions de Gonzalo Boye (advocat de Rodrigo Lanza, el jove condemnat a 5 años de presó pel cas 4F). Junyent, en un article publicat al seu blog, qualifica “d’escombreries” les declaracions de Boye.

A les  citades declaracions, Gonzalo Boye afirmava que possiblement l’any vinent es coneixerà la persona que va llençar el test al policia municipal de Barcelona que va resultar ferit als incidents del 4F a la qual cosa Junyent contesta que a "ningú li interessa qui va llençar el test".

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid