Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
La Guàrdia Civil deté Diego Cañamero a Sevilla
22/10/2013 Internacional

Ahir, cap a les 19h, un dispositiu de la Guardia Civil dotat de dos cotxes patrulla i un cotxe camuflat van detenir el portaveu nacional del Sindicat Andalús de Treballadors (SAT), Diego Cañamero.

El sindicalista ha estat detingut a l'alçada de la localitat d'Alcalá del Río quan tornava d'un acte sindical. Segons fonts del sindicat,  semblaria que ha estat traslladat al quarter de Montequinto, a Dos Hermanas (Sevilla) de la Guàrdia Civil. Està previst que demà pel matí pugui ser posat a disposició judicial del Jutjat núm. 4 d'Utrera.

El SAT, aquest matí, havia rebut la informació que el Jutjat d'Utrera reclamava Diego Cañamero. Aquest Jutjat tramita el cas de la vaga de les escombreries de El Coronil que després de quasi 80 dies de mobilització va aconseguir la reactivació de la bossa de treball d'aquesta localitat andalusa.

El SAT és l'organització sindical andalusa que acumula més denúncies i sentències desfavorables. I també ha estat l'organització que aconseguit expropiar terres per tal de donar feina tot conreant-les.

Ahir al vespres, organitzacions de l'Esquerra Independentista mostraven a les xarxes socials la seva solidaritat amb Cañamero i exigien la posada en llibertat.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid