Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
espionatge
La CUP-AE denuncia ús de recursos públics per l'espionatge sota criteris ideològics

Demana la compareixença del Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació per les filtracions del CESICAT

31/10/2013 Política

La CUP-AE va sol.licitar ahir la compareixença de Carles Flamerich (Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació) per tal que doni explicacions al Parlament de Catalunya sobre "l'ús de recursos públics per a la monitorització de les xarxes socials amb criteris ideològics a través del CESICAT".

Aquesta petició ve arran de les filtracions que s'han produït aquest darrers dies sobre la monitorització de perfils d'activistes socials del país i que vinculen al Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) com a reposables dels mateixos. El CESICAT és organisme de la Generalitat que depèn del Departament d'Empresa i Ocupació.

Ens aquests documents, que haurien estat filtrats per Anonymous, es mostra el monitoratge de les activitats dels moviments socials a la xarxa en relació al Primer de Maig de 2012, la cimera del Banc Central Europeu, el primer aniversari de l'acampada a plaça Catalunya, la mobilització del No vull pagar, la campanya Primavera Reus, Aturem Eurovegas i els opositors al Congrés Mundial de Mòbils.

Entre les persones que haurien estat víctimes d'aquest monitoratge també es troben diversos militant de la CUP i, fins i tot, el diputat de la CUP-AE David Fernàndez.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid