Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYA-CUBA
La família d'Oswaldo Payá demana l'indult per Carromero

La família de l'agent anticastrista Oswaldo Payá afirma que l'accident de trànsit provocat per Ángel Carromero en realitat va ser provocat pels serveis secrets cubans. Carromero acumulava un llarg historial d'infraccions i accidents de trànsit a l'Estat espanyol i va viatjar a Cuba amb el carnet retirat.

05/09/2013 Internacional

La família de l'anticastrista hispano-cubà Oswaldo Payá , mort el 22 de juliol del 2012 en un accident provocat per Ángel Carromero s'ha reafirmat en que el Govern espanyol ha indultar el vicesecretari general de Nuevas Generaciones del PP de Madrid perquè és " innocent " i el judici al qual va ser sotmès a Cuba va ser una " farsa ".

Després d'un judici , celebrat a Cuba, Carromero va ser condemnat a quatre anys de presó per homicidi imprudent i també a la suspensió de la llicència de conducció pel mateix termini per la mort dels dissidents Oswaldo Payá i Harold Cepero. Carromero va conduir a Cuba amb el carnet de conduir espanyol retirat ja que acumulava nombroses infraccions greus de trànsit. La família Payá sempre ha acusat els serveis secrets cubans de l'accident tot i que mai han explicat la seva versió dels fets.

Ángel Carromero també defensa que l'accident va ser provocat pels serveis secrets cubans (afirma que "no recorda res del dia de l'accident") i dóna suport a la querella presentada a l'Audiència Nacional per la família Payá contra el Govern de Cuba.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid