Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
Posicionament de la CUP davant l’atac a la seu del PP a Mataró

Dimecres passat uns desconeguts van trencar els vidres de la seu del PP de Mataró. L’endemà, la Junta de Portaveus de l’Ajuntament va aprovar, amb l’abstenció de la CUP, una declaració de condemna on es qualificava l'acció de  “feixista, intransigent i antidemocràtica”

03/05/2013 Política
CUP Mataró CUP Mataró

La CUP de Mataró informa mitjançant la seva web sobre la seva posició davant l'atac a la seu del PP a Mataró, on afirma queLa CUP rebutja l'ús de la violència en el nostre context històric i social. Tenint en compte les perspectives de canvi social i polític del moment actual, considerem que les formes de lluita més favorables als interessos de les classes populars passen per la mobilització de masses, la via pacífica, la democràcia real i, si cal, la desobediència civil.”.

La candidatura independentista lamenta “l'atac a la seu del PP de Mataró. No obstant això, considerem que aquest acte pot atribuir-se a la ràbia, la frustració i l'animadversió que desperta entre la població aquest partit, hereu ideològic del feixisme espanyol. Recordem que el PP s'ha dedicat a titllar de nazis i terroristes a la PAH, a l'independentisme català i fins i tot al propi President de la Generalitat de Catalunya. Per tant, no és estrany que qui sembra vents (atur, corrupció, desnonaments, reforma laboral, retallades socials, xenofòbia, atacs al català, espanyolisme, etc.) reculli tempestats.”.

El comunicat acaba recalcant que “No ens correspon fer de jutges ni volem quedar-nos en l'anècdota d’un vidre trencat, ni refugiar-nos en les condemnes victimistes i estèrils. En aquest sentit, volem remarcar que no totes les formes de violència són objecte del mateix tracte i que massa sovint la violència dels qui porten placa o vesteixen corbata passa desapercebuda i queda impune. Per tant, pensem que tots els partits polítics hem de reflexionar i cercar una resposta que acabi d'una vegada amb les polítiques d’injustícia, misèria i austeritat. Si obviem aquesta realitat podem acabar abocats a una situació ingovernable i difícil de controlar.”.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid