Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transparència
La CUP de Mataró publica un nou butlletí

El nom, CUPgròs, sorgeix d'una enquesta realitzada a Facebook

20/04/2012 Comunicació
La CUP de Mataró ha tret a la llum un nou butlletí per explicar a la ciutat la feina que duu a terme. El butlletí CUPgròs neix amb la voluntat d’informar de la lluita de la CUP al carrer i també a les institucions. La revista sortirà tres cops l’any: per Sant Jordi, per Les Santes i per cap d'any. El primer número ja es pot consultar a la xarxa.

El nom del nou butlletí de la CUP Mataró sorgeix d'una enquesta oberta que es va realtizar a través de la xarxa social Facebook. Hi han participat 115 persones que han proposat els noms següents: Cupgròs (33% de vots), Camí Ral (14%), Mataró Viu (11%), Laia (10%), Bon CUP de falç (10%), El Parc (7%), ÉsCUP (5%), #CUPinfo (5%), i altres propostes.

El butlletí s'edita en paper i es distribuïrà gratuïtament per les cases de la ciutat. Del primer número se n'han editat 10.000 exemplars. La revista té 8 pàgines d'informació, articles d'opinió, recull gràfic de cartells editats per la CUP, mots encreuats, vinyeta humorística i recull de mocions dutes per la CUP al Ple de l'Ajuntament. El tema de portada són les retallades.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid