Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH recull 125.731 signatures al País Valencià

Fa una crida per evitar un desnonament el proper dijous a les 11h al carrer Castelló, número 20, a la població de Manises

 

22/01/2013 Drets i Llibertats
Fa una crida per evitar un desnonament el proper dijous a Manises Fa una crida per evitar un desnonament el proper dijous a Manises | Autor: arxiu

Ahir, les Plataformes d’Afectats per les Hipoteques (PAH) de València i Horta Sud van fer el lliurament de signatures a València de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP), a les oficines de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), segons informa La veu del País Valencià.

Durant el lliurament encara arribaven alguns companys amb nous reculls de signatures i per tant ja ens han confirmat que esgotaran el termini fins el 5 de febrer, últim dia per poder lliurar-les a les oficines de l’INE.

La ILP proposa des de la societat civil una solució urgent, col·lectiva i social al drama dels desnonaments i a la condemna perpètua que suposa arrossegar un deute il·legítim de per vida: dació en pagament retroactiva, lloguer social i paralització immediata dels desnonaments.

Aturar un desnonament a Manises

La PAH fa una crida a participar en l’aturada d'un desnonament el dijous 24 de gener, a les 11h del mati al carrer Castelló, número 20, a la població de Manises. També a assistir a la manifestació del 16 de febrer que se celebrarà a nivell estatal i que eixirà de la Plaça de l’Ajuntament de València a les 18h.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid