Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#WERTGONYA
La CUP de Reus se suma a les mocions en contra de la reforma educativa

De moment, dijous 6 a les 7 del vespre hi ha prevista una concentració de rebuig a la llei

06/12/2012 Llengua

El grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Reus ha registrat una proposta de declaració que reafirma el compromís amb el model d’immersió lingüística i que rebutja aquestes polítiques d’imposició espanyoles.

L’objectiu és que, a la propera Junta de Portaveus, la majoria de càrrecs electes es comprometin a defensar l’escola en català.

A més, des de la CUP, volen exigir públicament a Alícia Alegret Martí que es posicioni respecte de les declaracions que va fer el seu company, Alejandro Fernández, quan va qualificar de “xusma” els tarragonins que es van concentrar dimecres en defensa del model d’immersió lingüística a l’ensenyament”.

El grup municipal ha volgut aprofitar també per recordar que dijous 6, a les 7 del vespre, a la porta de l’Ajuntament, hi ha prevista una concentració de rebuig a aquesta llei, ja que “representa un nou intent del govern espanyol per aniquil·lar la llengua i la cultura catalana arreu dels Països Catalans”.

La CUP s'ha mobilitzat també impulsant mocions per tal de mostrar un rebuig contundent a l’esborrany presentat per José Ignacio Wert.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid