Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RETALLADES
3.000 al·legacions als pressupostos de Cort de Palma

Els pressupostos preveuen tancar l’Agència del Voluntariat, l’Hotel d’Entitats Juvenils, suprimir el Servei de Vacances i eliminar el programa Palma Habitada, entre altres coses.

17/12/2012 Drets i Llibertats

Una delegació del Consell de Joventut va entregar gairebé 3.000 al·legacions als pressupostos de Cort el passat 13 de desembre a Palma.

Els pressupostos, aprovats al Ple del 22 de novembre, preveuen tancar l’Agència del Voluntariat, l’Hotel d’Entitats Juvenils, suprimir el Servei de Vacances, eliminar el programa Palma Habitada, reduir el programa DINAMO, i suprimir partides destinades a entitats culturals, esportives i juvenils.

El Consell de Joventut ha mostrat el seu agraïment davant del suport manifestat per entitats i ciutadans de Palma, i ha expressat la voluntat que l’Ajuntament rectifiqui.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid