Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions
Concentració a Palma per demanar una vaga general

També en solidaritat amb el poble basc, que dimecres celebra una vaga general

24/09/2012 Laboral

El Bloc Unitari Anticapitalista ha convocat una concentració a Palma per protestar contra els atacs als treballadors i demanar una vaga general per aquesta tardor. La protesta tindrà lloc dimecres a les set de la tarda a la Plaça de la Porta Pintada de Palma. 

La marxa servirà també per mostrar la solidaritat amb el poble basc, que aquest dia celebra una vaga general. El Bloc Unitari convoca tota la classe treballadora a participar d'aquesta manifestació "per fer front als atacs que patim en forma de retallades i per avançar cap un nou model de societat sense classes i amb justícia social".

Segons el Bloc, "l'única sortida possible per a la classe treballadora és l'enderrocament del sistema capitalista i la construcció d'una societat més lliure, sense opressions per qüestions de gènere o de classe".

El Bloc Unitari Anticapitalista aglutina diferents organitzacions i projectes de caire popular i rupturista, entre els quals el sindicat CGT, Endavant-OSAN, Arran, SEPC, Revolta Global i En Lluita.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid