Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PARTICIPACIÓ
La CUP no atura la lluita per la transparència a les Terres de l’Ebre

Insta ajuntaments i consells comarcals a fer públic el finançament de l’empresa SAGESSA

08/11/2012 Drets i Llibertats

Un grup de suport de la CUP de l'Ebre i David Vidal, regidor d’aquest partit a l’Ajuntament de Reus i conseller de SAGESSA, van registrar ahir a diferents administracions ebrenques instàncies que demanaven a alcaldes i presidents de consells comarcals transparència i control de la gestió de l’empresa pública SAGESSA, administradora de centres socials i sanitaris de l’Ebre i del Camp de Tarragona, després d’haver-se fet paleses diverses irregularitats.

Les instàncies reclamen auditories de gestió a SAGESSA i a les fundacions i empreses en què participa. A més, demanen fer públics totes les retribucions del personal directiu i eventual, els models de facturació del 2007 al 2009 i un informe amb la contractació laboral dels treballadors.

També insten alcaldes i regidors d’Amposta i Tortosa, i els presidents dels consells comarcals del Montsià i del Baix Ebre, a sotmetre a exposició pública tots aquests informes.

Amb aquesta mesura, es vol condicionar el proper consell administratiu de SAGESSA, on David Vidal emplaçarà la resta de consellers a aprovar per àmplia majoria la proposta. De manera que es podrà fer una auditoria de gestió i es podran publicar els elements que intervenen en la contractació de personal, d’empreses, i en els sous de direcció i de gerència.

A més, s’aprofitarà l’avinentesa per demanar que els plens municipals aprovin una moció que insti el nou govern de la Generalitat a reprendre la Comissió d’Investigació de Sanitat del Parlament de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid