Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP porta la transparència i la participació als actes de constitució dels Consells de Districte

Aquest dilluns es van constituir els deu Consells de Districte de Barcelona i es va completar així la nova organització municipal d'ençà que Xavier Trias va prendre possessió com a alcalde de Barcelona. Això culmina el procés de canvi de la nova estructura directiva de l'Ajuntament.

La CUP va ser present en els actes de constitució dels Consells de Districte i hi va traslladar la voluntat popular de transparència i participació. En aquest sentit, a tots els districtes de la ciutat s'hi han repartit fulls volants explicant les reivindicacions a favor de l'elecció directa dels regidors de Districte i de Barri, per uns pressupostos participatius i en defensa de la transparència en la informació.

26/07/2011 14:38 Política
L'acció tenia per objectiu donar a conèixer les posicions de la CUP i avisar que la formació exercirà "una acció constant d'oposició contundent des de fora de l'ajuntament, amb l'autoritat que ens dóna la defensa dels interessos de les classes populars i el fet de ser la sisena força en suport electoral a Barcelona".
 
La Guàrdia Urbana tanca la seu del districte de Gràcia per una protesta
 
imag01271Precisament en un dels actes de constitució de la seu del districte, concretament al de Gràcia, la Guàrdia URbana va tancar-ne les portes per una concentració d'indignats i un grup de treballadors de l'Hospital de l'Esperança que volien entrar pacíficament al consistori per protestar contra les retallades. De la seva banda, a l'acte de les Corts, la Guàrdia Urbana va fer fora del recinte tres militants de la CUP i els va prendre les seves dades personals.
 
La CUP es va afegir a les concentracions de protesta contra les retallades i contra el sistema econòmic i financer, "com a denúncia popular per fer pagar la crisi als qui no l'han provocada". Així, denuncia que l'adminstarció de l'Ajuntament no va permetre en més d'un cas la distribució de fulls a l'interior dels actes, unes cerimònies que es van realitzar, en general, de manera precipitada i sense donar veu als assistents, afirma.

Per la formació, amb aquestes actuacions el nou govern de l'Ajuntament de Barcelona "posa de manifest la seva concepció de la política municipal i la seva manca total de voluntat democràtica".

 

Per saber-ne més:

La CUP de Barcelona exigeix l'elecció directa dels regidors de districte 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid