Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Taxes universitàries
Estudiants del Campus Mundet es manifesten contra l'augment de les taxes

Els estudiants de la facultat de Treball Social del Campus Mundet estan en vaga indefinida des de dimarts passat

27/01/2014

Gairebé un miler d'estudiants del Campus Mundet de la Universitat de Barcelona (UB) s'han manifestat pel centre de Barcelona vestits de negre, en senyal de dol per la universitat pública, en contra de les retallades i la pujada de taxes i en demanda de la segona convocatòria d'exàmens.

Els alumnes s’han concentrat a la plaça de la Universitat per llegir un manifest que denuncia la massificació a les aules i la precarietat laboral dels professors.

Els manifestants han entrat al Recorat de la UB on els ha rebut el Vicerector, Gaspar Rosselló, a qui han lliurat el manifest. Els estudiants asseguren que si no es compleixen les demandes que fan, seguiran amb els actes de protesta.

Vaga indefinida

Els estudiants de la facultat de Treball Social del Campus Mundet estan en vaga indefinida des de dimarts passat. La resta d'estudis del campus s'han anat sumant a la mobilització i creant assemblees

L’alumnat està començant a organitzar-se i ha de decidir com segueix la reivindicació perquè retorni la segona convocatòria d’exàmens al setembre i per aturar l’increment de les taxes per a l’any vinent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid